Het bestuur van de Wijkraad heeft de werkwijze rondom de aanvragen in het kader van Verrijk Je Wijk aangepast. Alle aanvragen worden voorbereid door een aantal bestuursleden en zullen door het volledige bestuur beoordeeld. Het bestuur kan subsidie op de aanvraag verstrekken.

Ook zal het bestuur in een aantal gevallen zelf of in overleg met wijkbewoners initiatief nemen en besluiten een evenement te organiseren in het kader van deze regeling.

Met Verrijk je Wijk financiert de Gemeente Tilburg ideeën van bewoners om in hun straat, buurt of wijk de sociale cohesie groter te maken, de samenhang en onderlinge verhoudingen te verbeteren of te stimuleren.

Wil je een aanvraag indienen in het kader van deze regeling?

• Stuur een mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Wijkraad Koningshaven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

• Vul een aanvraagformulier in op het Wijkcentrum Koningshaven of Buurthuis Jeruzalem

• Via de site van Verrijk je Wijk: www.verrijkjewijk.nl/

• Heb je bijzondere ideeën die misschien nog uitgewerkt moeten worden? Neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef in een aanvraag duidelijk aan: Wat je van plan bent, waarom je het doet, wat het gaat kosten en wat de deelnemers zelf bijdragen. Vergeet ook niet een contactpersoon (met e-mailadres) te vermelden en op welke bankrekening een eventuele bijdrage gestort kan worden.

Copyright © 2015. AC Websites All Rights Reserved
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend